Justin Bieber har fået en ny ansigtstatovering

Justin Bieber har fået en ny ansigtstatovering
Justin Bieber. (Foto: Theo Wargo/Getty Images)

Justin Bieber har mange tatoveringer. Som i helt sindssygt mange fordelt over hele kroppen. Men det er alligevel noget ekstra, når man får lavet tatoveringer i ansigtet. Det er bare lidt sværere at skjule end din ekskærestes navn på bagsiden af låret.

Popstjernen har længe været gode venner med Post Malone, og måske det er Posty, som har inspireret Bieber til at uppe sit facegame. I hvert fald har tatovøren JonBoy nu givet det første officielle blik (den blev spottet for et par måneder siden) på Biebers nye ansigtstatovering, der er ordet »grace« skrevet helt tyndt og i skråskrift over det ene øjenbryn.

Ifølge rygter er Biebers nye blæk den ene halvdel af noget så ædelt som en sæt partatoveringer, han skulle have fået lavet sammen med sin nye hustru Hailey Baldwin.

Dette er ikke Biebers første tatovering i ansigtet, og han har tidligere fået lavet et miniature-kors under sit venstre øje, mens hans hals også byder på lidt af hvert.

Men måske det her er begyndelsen på et helt nyt tusch-eventyr?

Læs også: Alec Baldwin giver ægteskabsråd til Justin Bieber og niece Hailey Baldwin

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af