Premiere: Node går fuld Scarface i ‘Skub det ud’-video

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Okay, at skubbe kokain til hele Sjælland er måske ikke helt det samme som at have et gigantisk narkoimperium i USA. Men Nodes nye video til ‘Skub det ud’ giver os alligevel pænt mange ‘Scarface’-vibes.

Musikvideoen fortæller nemlig en historie om narkosalg og bandeopgør, der blandt andet inkluderer afbrændte køretøjer, automatvåben, knive, kontanter i stakkevis og et større narkolaboratorium.

Sangen er – passende nok – også en af Nodes mere hårdkogte. Det Nicki Pooyandeh-producerede nummer går tilbage til tidlige sange som ‘Pakker bare’, der fortalte om narkosalgsmekanismer i ghettoen.

»Da jeg var yngre, gik man kun op i at spille fodbold, det var det vi brugte en stor del af vores tid på«, siger Node selv om sangen via en pressemeddelelse. »Det ser man bare ikke så meget mere. Boldbanerne er tomme, og det eneste, de yngre går op i nu, er hvordan de lettest skubber det ud og tjener deres penge«.

Det er stærke sager, og det bliver ikke mindre stærkt af den her rammende billedside.

Videoen er produceret af produktionsselskabet Vida Media, der også producerede den gennemførte video til Artigeardits ‘Ses Senere’.

Læs anmeldelse: Nodes debutalbum er en globaliseret pophybrid

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af