R. Kelly hospitalindlagt for angstanfald – og sat i karantæne af sit pladeselskab

R. Kelly hospitalindlagt for angstanfald – og sat i karantæne af sit pladeselskab
R. Kelly. (Foto: Ethan Miller/Getty Images)

R. Kelly har holdt fast på sin uskyld, efter at dokumentarserien ‘Surviving R. Kelly’ satte nyt fokus på de mange anklager om seksuelle overgreb mod sangeren, der har set dagens lys i løbet af de sidste mange år.

Bag scenetæppet ser det dog ud til, at sangeren ikke er helt lige så indifferent over den nyfundne opmærksomhed. TMZ skriver, at Kelly har lidt af angstanfald over de sidste par uger, som har været så slemme, at han har været nødt til at søge hospitalhjælp.

Anfaldene skyldes angiveligt det store backlash mod sangeren, hvor flere musikere, blandt andet Chance the Rapper og Lady Gaga, har undskyldt for deres samarbejde med Kelly.

TMZ skriver også, at til trods for angstanfaldene holder sangeren fast i, at han ikke har gjort noget galt, og i stedet forsøger at komme så meget ud af sit hus, så det ikke virker som om, han gemmer sig.

R. Kellys pladeselskab har valgt at stoppe med at producere og udgive materiale fra sangeren, indtil anklagerne mod ham er blevet løst i retten. En politiefterforskning af sangeren er påbegyndt i Georgia, mens en ny skulle være på vej i Illinois.

Desuden har det påståede offer Faith Rodgers lagt sag an mod sangeren for overgreb. Ifølge hendes advokat, kvinderettighedsforkæmperen Gloria Allred, valgte R. Kelly at svare tilbage på sagsanlægget med trusler om at dele intime billeder af Rodgers og detaljer om hendes sexliv.

Læs også: Beyoncés far holdt Destiny’s Child på sikker afstand af overgrebsanklagede R. Kelly

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af