Snoop Dogg tilbyder at bygge Trumps grænsemur mod Mexico – ud af Legoklodser

Snoop Dogg tilbyder at bygge Trumps grænsemur mod Mexico – ud af Legoklodser
Snoop Dogg.

Hvis du følger bare en smule med i amerikansk politik, har du nok hørt om, at Donald Trump rigtig gerne vil bygge en mur langs grænsen til Mexico, så der ikke kan komme flere ulovlige immigranter ind i landet. Det har de kære amerikanere skændtes exceptionelt meget om hen over jul og nytår, men nu ser der ud til at være en løsning i sigte.

Snoop Dogg har nemlig meldt sig på banen i debatten, og så ved man godt, der bliver leveret løsninger. Den ikoniske vestkystrapper er nemlig træt af apatien i amerikansk politik og tilbyder nu selv at bygge muren – ud af Legoklodser. Det forklarer han i nedenstående Instagram-post.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

View this post on Instagram

 

Fuck it I’ll build the wall by myself go ahead. Donald

A post shared by snoopdogg (@snoopdogg) on

Det er ikke første gang, Snoop blander sig i amerikansk politik med et kritisk blik på Trump. Før har han røget en blunt foran Det Hvide Hus og sagt »Fuck Donald Trump«, og derudover har han også udgivet sangen ‘Lavender’, hvor han peger en legetøjspistol mod en karakter, der skal forestille Trump.

Dengang blev USA’s præsident pænt sur og angreb Snoop på Twitter. Så måske svarer han også snart igen på vestkystrapperens Lego-diss?

Læs også: Snoop Dogg blander sig i Kanye vs. Drake-beef’en: »Vi giver ikke en fuck!«

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af