21 Savage er blevet løsladt – foreløbigt

21 Savage er blevet løsladt – foreløbigt
21 Savage.

Den 3. februar blev 21 Savage anholdt af de amerikanske immigrationsmyndigheder, fordi han ifølge deres anklager opholdt sig ulovligt i USA. Ifølge ICE (Immigrations and Customs Enforcement) var rapperen i virkeligheden britisk statsborger, der opholdt sig ulovligt i landet.

De anklager står – så vidt vides – stadig ved magt, men i dag bliver rapperen foreløbigt løsladt mod kaution. Det meddeler hans advokater, skriver Pitchfork. »I dag er 21 Savage blevet løsladt mod kaution. Han har vundet sin frihed«, lyder det i udtalelsen fra advokaterne. Men der står altså intet om, at han ikke stadig er anklaget af ICE.

Sagen om 21 Savages statsborgerskab har været en kuriøs affære. Rapperen er nemlig nærmest synonym med Atlanta og trap-scenen. Nyheden om, at han er født i England (hvilket rapperen siden har bekræftet) var lidt af et chok. Der opstod stor forbløffelse og mange memes.

Siden er det kommet frem, at 21 Savage har boet i USA, siden han var syv år gammel, men at hans visum er udløbet. Rapperens advokater har siden meldt ud, at han selv har ansøgt om at få et nyt visum og altså ikke prøvede at skjule sig fra myndighederen. Senest har Jay-Z involveret sig og hyret en advokat til 21 Savage, og der har været en større ‘free 21 Savage’-kampagne.

Nu er han altså på fri fod. Foreløbigt.

Læs også: Jay-Z hyrer advokat til 21 Savage: Han fortjener »at blive genforenet med sine børn med det samme«

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af