Beck hiver Robyn og The Lonely Island ind til Lego-sangen ‘Super Cool’

Beck hiver Robyn og The Lonely Island ind til Lego-sangen ‘Super Cool’
Beck.

Lego-filmene gør ret meget ud af musikken. Tag bare ‘Everything Is Awesome’ fra 2014’s ‘The Lego Movie’, der blev fremført af Tegan & Sara og The Lonely Island: Den blev nomineret til en Oscar for bedste sang.

Nu er næste kapitel landet, og ‘The LEGO® Movie 2: The Second Part’ har dansk premiere i dag. Soundtracket udkommer i morgen, men før tid har vi fået en stjernebesat sang, der fortsætter i nogenlunde samme stil som ‘Everything Is Awesome’.

‘Super Cool’ hedder den, og den byder på både Beck, Robyn og (selvfølgelig) et rapstykke fra The Lonely Island. Det er funky, børnevenligt og ret overgearet.

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold