Blueface annoncerer Drake-samarbejde – og bliver remixet af Nicki Minaj

Blueface annoncerer Drake-samarbejde – og bliver remixet af Nicki Minaj
Blueface i 'Respect My Cryppin''-videoen.

2019 ser ud til at blive Bluefaces år. Den karismatiske Los Angeles-rapper, der er kendt for sit excentriske off beat-flow, har fået en række virale hits i form af ‘Thotiana’, ‘Respect My Crypn’ og ‘Bleed It’, og nu ser det brede gennembrud ud til at være på vej.

Han har nemlig netop annonceret, at Drake gæster hans næste udgivelse, der kommer i februar. Det fortæller Blueface i et nyt interview med radiostationen Beats 1.

Men Drizzy er ikke den eneste Young Money-rapper, der har drysset sin kærlighed over ham. Nicki Minaj har nemlig netop remixet Blueface-hittet ‘Thotiana’, der i Minajs udgave hedder ‘Bust Down Barbiana’. Tidligere har vestkystrapperen YG også gæstet et remix af selvsamme sang.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det er altså de helt store navne, der nu samarbejder med den unge L.A.-rapper, og samtidig har ‘Thotiana’ også ramt den amerikanske Billboard-hitliste, hvor den foreløbig ligger nummer 28.

I starten af 2019 udnævnte vi Blueface til en af de rappere, man skulle holde øje med i år, og nu er han altså i dén grad begyndt at indfri forventningerne. Selv om mange altså fortsat ikke mener, at han overhovedet kan finde ud af at rappe.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Læs også: Hvordan er Blueface blevet årets mest hypede navn, når han ikke kan finde ud af at rappe?

Læs også: Standard: Blueface, Roddy Ricch og 2019’s nye rap-generation

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af