Denzel Currys cover af Rage Against the Machine er vanvittigt og ret fantastisk

36.000 delinger og over 2.5 millioner visninger på Facebook-videoen: Denzel Currys cover af Rage Against the Machine er over weekenden gået internettet rundt, og man forstår godt hvorfor. Det er de færreste, der kan matche Rage-frontmand Zack de la Rochas sammenbidte intensitet, men Florida-rapperen gør virkelig sit bedste i dette cover af ‘Bulls on Parade’, der er lavet til den australske radiostation Triple J.

Videoen er en del af radiostationens ‘Like A Version’-serie, hvor musikere laver covers af numre, de holder af, og Curry virker til at holde ret meget af singlen fra Rage Against the Machines 1996-album ‘Evil Empire’. Der er ikke en finger at sætte på hverken indlevelse eller levering, og det er alt i alt bare et virkelig bad ass cover, som få andre vil kunne slippe af sted med.

Denzel Curry gav i december koncert i Lille Vega, og så kan han til sommer opleves på Roskilde Festival – måske med ‘Bulls on Parade’ på setlisten, hvis vi er heldige?

Læs også: Roskilde Festival har booket Denzel Curry, Soundcloud-rappens godfather

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold