Drake har remixet Summer Walkers ‘Girls Need Love’, og resultatet er ren sex

Drake har remixet Summer Walkers ‘Girls Need Love’, og resultatet er ren sex
Drake. (Foto: Ethan Miller/Getty Images)

»I just need some dick / I just need some love«, synger Summer Walker ret så indtrængende og frygtløst på ‘Girls Need Love’ fra 2018; en sang, der handler om, at kvindeligt begær ikke bliver artikuleret lige så åbent og ofte som mandens. »Girls can’t never say they need it«, sukker hun på omkvædet.

Dén sang har været et mindre gennembrud for Summer Walker, og nu får sangen om kvindeligt begær et remix af superstjerne-rapperen Drake, der jo senest med ‘Nice For What’ har iscenesat sig selv som en artist, der hylder kvinder.

Og ‘Girls Need Love’-remixet får hele Drake-pakken.

Toronto-rapperen starter med typiske nice guy-linjer som »trust me it’s all okay«, men går hurtigt all in på sexteksterne og afslører sit hemmelige våben i sengen: »Arched back, deep stroke, white wine, weed smoke, that’s my best combination / you just need some, dick with no complications«.

Det er næsten en smule for meget, men Drake formår trods alt at gøre sangen rimelig smooth i kraft af sin vokal, der nikker tilbage til hans mest r’n’b-lænende øjeblikke som 2014-nummeret ‘Girls Love Beyonce’ eller sidste års ‘After Dark’.

Drake har en lang historik med at remixe unge artister på vej frem, men hidtil har det oftest været rappere, der har fået hans berømte co-sign – senest blandt andet BlocBoy JB og Lil Baby. Men nu har r’n’b-sangerinden Summer Walker altså også fået det eftertragtede Drake-stempel. Det bliver spændende at se, om det kan markere starten på et større gennembrud.

Læs også: For præcis ti år siden skabte Drake fundamentet for den verdensstjerne, vi kender i dag

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Læs også: For præcis ti år siden skabte Drake fundamentet for den verdensstjerne, vi kender i dag

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af