Elias Boussnina og Lil Halima slapper helt af i ’13th Floor’-videoen

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Elias Boussnina udmærkede sig som en af tidens mest spændende danske r’n’b-stemmer overhovedet, da han for lidt siden udgav sin super stærke debut-ep ‘Shameboy’. Og nu har en af de bedste sange fra udgivelsen fået sin egen musikvideo.

Der er tale om nummeret ’13th Floor’, der gæstes af den norske sangerinde Lil Halima, der (ligesom Boussnina) manøvrerer gnidningsløst gennem grænsefeltet mellem r’n’b, pop og hiphop.

Vores anmelder kaldte ’13th Floor’ for ep’ens højdepunkt og fremhævede »Boussninas enorme spændevidde fra hurtigladede verslinjer henover et rent ‘akustisk’ pre-chorus til et omkvæd, der lige så godt kunne være et storladent stadion-anthem med flotte akkordflader, men uden at være cheesy«.

Der sker mange ting, med andre ord, men samtidig er leveringen exceptionelt henkastet. Det lyder ubesværet. Og videoen har samme svævende kvalitet, når den døsigt dvæler ved en malende Halima, eller en Boussnina, der spiller videospil. Der sker egentlig ikke frygtelig meget, men det er en utrolig stemningsmættet video, ’13th Floor’ har fået.

Læs også: Breakin’ Sound 2019: De 12 mest lovende danske navne

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af