Frank Ocean varsler musik med Kendrick, SZA og André 3000 … sandsynligvis fra en hacket Tumblr-konto

Frank Ocean varsler musik med Kendrick, SZA og André 3000 … sandsynligvis fra en hacket Tumblr-konto

I går fik et par kryptiske opdateringer fra Frank Oceans Tumblr-konto fyret gevaldigt op under nettet. »1. marts… Solana + KL + Andre«, lød det blandt andet, hvilket straks blev afkodet som en mulig varsling af ny musik til marts i selskab med SZA (der hedder Solána til fornavn), Kendrick Lamar og André 3000.

Forventningerne blev straks store – og skuffelsen mindst lige så stor, da det i nat kom frem, at Oceans Tumblr-konto var blevet hacket.

De (formodentlig) hacker-skrevne beskeder rummede desuden en række årstal: »? (2019) ? (2019) ? (2020)«, der kunne være tegn på, Ocean skulle have to projekter på vej i år og endnu et til næste år.

Alle de nye beskeder er nu blevet slettet, hvorfor det må tænkes, at det hele har været hacker-fantasier. Men vi kan ikke sige med sikkerhed, om det hele var hacker-værk uden rod i nogen form for sandhed. Uanset hvad vi må nok foreløbig slå koldt vand i blodet – og et par store, fede spande på rygtebålet i samme ombæring.

Skuffelsen slutter sig til den nylige, ærgerlige erklæring om, at også nyheden om, at ‘Endless’ ville ramme de store streamingtjenester, var »fake news«.

Læs også: 13 brændende ønsker til musikåret 2019

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af