Jay-Z hyrer advokat til 21 Savage: Han fortjener »at blive genforenet med sine børn med det samme«

Jay-Z hyrer advokat til 21 Savage: Han fortjener »at blive genforenet med sine børn med det samme«
Jay-Z.
Foto: Theo Wargo/Getty Images

Nyheden om, at 21 Savage i virkeligheden stammer fra Storbritannien – og altså ikke fra Atlanta i Georgia, som først formodet – har skabt solid opstandelse. Savage blev forleden anholdt af de amerikanske immigrationsmyndigheder ICE, der nu har bekræftet, at rapperen, som kom til USA som syvårig, mistede sin opholdstilladelse tilbage i 2006.

21 Savage skulle efter sigende have søgt om nyt visum i 2017, men da ansøgningen ikke er gået igennem, har han altså siden da opholdt sig ulovligt i landet med sine tre børn, der alle er amerikanske statsborgere.

Anholdelsen er kommet Jay-Z for øre, der nu har hyret en advokat til Savage. Jay-Z udtaler (via TMZ): »Udover at være en succesfuld kunstner, fortjener Savage at blive genforenet med sine børn med det samme«.

Advokaten ved navn Alex Spiro, der altså er blevet pudset på sagen af Jay-Z, udtaler: »Vi stopper ikke, før han er løsladt, kautioneret eller sat for en dommer. Det, vi har her, er en menneske, der blev for længe på sit visum med en ansøgning, der har været under behandling i fire år – ikke en dømt kriminel, der er nødt til at blive tilbageholdt eller fjernet, men på alle måder et vidunderligt menneske, far og entertainer, der har en marihuana-forseelse, der blev annulleret og lukket«.

Se Jay-Z’s kommentar om sagen via Roc Nations Twitter herunder.

Læs også: Spaceghostpurrps myteomspundne mixtape lagde grunden for ASAP Rocky og Soundcloud-scenen

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold