Lady Gaga sprudlede med ‘Shallow’ til årets Grammy-show

Lady Gaga sprudlede med ‘Shallow’ til årets Grammy-show
Lady Gaga til Grammys.
Foto: Emma McIntyre/Getty Images

Lady Gaga havde måske på grund af en ganske indbringende Grammy-aften lidt ekstra vind i ryggen – hun var i hvert fald sprudlende, da hun optrådte med hittet ’Shallow’ i en glitter- og pyropræget performance.

Sangeren tog kegler til årets Grammy-uddeling med hele tre vundne priser: Bedste popduo/gruppe-performance og bedste sang skrevet til et visuelt medie for netop ’Shallow’ (fra ’A Star is Born’) samt bedste popsolo-performance for ’Joanne’.

Bradley Cooper var desværre ikke at finde på scenen i går, da han i stedet var til BAFTA-uddelingen i London. Lady Gaga klarede sig dog glimrende uden og blev til gengæld flankeret af producer Mark Ronson, som kunne ses i guitarspillende interaktion med sangeren.

Læs også: Bradley Cooper og Lady Gaga spiller ’A Star Is Born’-duet live for første gang

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold