Nå, Cardi B og Offset er vist sammen igen – snaver på Grammys røde løber

Nå, Cardi B og Offset er vist sammen igen – snaver på Grammys røde løber
Cardi B og Offset på scenen.
Foto: Kevin Winter/Getty Images

Cardi B og Offset havde en turbulent afslutning på 2018. Først meldte Cardi B ud, at de skulle skilles, så prøvede Offset forgæves at vinde hende tilbage, og inden nytår skulle han eftersigende have haft lidt helt med netop dét.

Til nattens Grammy Awards bekræftede parret så – mere eller mindre – at de er sammen igen. For det første fulgtes de jo ad. For det andet var Offset med på scenen, da Cardi vandt for Best Rap Album og gav en rørende tale – her kaldte hun ham både ‘baby’ og ‘husband’. Og ja, for det tredje krydsede deres tunger klinger, da de sammen indtog den røde løber, inden showet gik i gang. Og ja, hvad mere bevis har man så brug for?

Midt i hele Grammy-affæren annoncerede Offset også udgivelsesdatoen for sit soloalbum (22. februar) via en promovideo, der indeholder billeder fra Cardi B’s fødsel!

Se alle vinderne fra Grammy-uddelingen HER.

Læs også: Drake disser Grammys i takketale – så bliver hans tale skåret af

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold