Pornhub har udgivet et Valentinsdag-album – 6ix9ine, Lil Xan og Asian Doll gæster

Pornhub har udgivet et Valentinsdag-album – 6ix9ine, Lil Xan og Asian Doll gæster
Asian Doll.

Pornhub har kastet sin kærlighed på hiphoppen. Efter at pornositet sidste år havde premiere på Kanye West og Lil Pumps ‘I Love It’-video til Pornhub Awards, udgav de i går et helt (mini)hiphopalbum på seks sange i anledning af Valentinsdag.

Jep, den er god nok: Ikke en playliste eller noget i den dur, men seks helt nye sange af en række kendte og delvist kontroversielle rappere. For albummet gæstes blandt andet af Soundcloud-rapperen Lil Xan, Gucci Mane-protegéen Asian Doll og (gisp!) af Tekashi 6ix9ine, der jo sidder i fængsel for tiden, og som samarbejder med FBI.

Sangene er mestendels pænt lumre, men det er nok introen, der tager prisen. Her får vi en monolog af eksstripperen, hiphopkendissen og Kardashian-bekendtskabet Blac Chyna, der fortæller, at hun vil have slikket sit (…) i timevis denne Valentinsdag.

Læs også: Kanye West får livslangt medlemskab til Pornhub og personlig tak fra Trump efter viralt Jimmy Kimmel-interview

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af