Travis Scott går fuld Saint Laurent i stilet video til ‘Can’t Say’

Musikvideo eller reklamefilm? Grænsen er hårfin, for Travis Scotts nye video til ‘Can’t Say’ er produceret og stylet af Saint Laurent. Rappere og modebranchen blander i disse tider blod som aldrig før, men det føles alligevel som et skridt op af stigen, at et modebrand sådan tager patent på en musikvideo fra stor en hiphopkunstner. Det er product placement, men med gardinerne trukket helt fra.

Musikvideoen er instrueret af Nathalie Canguilhem, og den er som forventet virkelig flot. Scott leder an for en hær af motorcykler, og så er der ellers heste, brændende pyramider, flotte biler og religiøse symboler for alle pengene. Foruden et par skarpe outfits fra Saint Laurent. Naturligvis…

Travis Scott var for et par dage siden aktuel i en anden musikvideo, da han var med i James Blakes rundtossede billedside til ‘Mile High’.

Læs også: James Blakes ’Assume Form’ og Travis Scotts ’Astroworld’ har mere tilfælles, end man skulle tro

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold