When Saints Go Machine serverer knugende melankolsk mekanik på ‘So Deep’

When Saints Go Machine serverer knugende melankolsk mekanik på ‘So Deep’
When Saints Go Machine.
Foto: Kristian Emdal

Tidligere i februar spillede When Saints Go Machine hele to koncerter på én dag med symfoniorkesteret Copenhagen Phil. Der var udelukkende nyt materiale på programmet, og koncerterne kunne altså ses som et startskud til bandets fjerde album, som nu efterhånden har været ret så ventet i, ja, en del år.

Nu er vi måske lidt tættere på, for gruppen har i dag sluppet singlen ‘So Deep’: En forvrænget popsang med ægte kærlighed i mekanisk rotation. Singlen er skabt på baggrund af materiale fra deres Copenhagen Phil-koncerter, og sådan rent konceptuelt er vi en del tættere på ‘gamle’ When Saints Go Machine kontra sidste års eksperimenterende og ret så kompromisløse ‘It’s a Mad Love’-ep. Måske egentligt et sted midt imellem?

When Saints Go Machines kommende album bliver deres første siden 2013’s ‘Infinity Pool’.

Læs også: 26 danske album, vi glæder os helt vildt til i 2019

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold