Anderson .Paak deler ny sang og trackliste til ‘Ventura’ – hør ‘King James’

Anderson .Paak deler ny sang og trackliste til ‘Ventura’ – hør ‘King James’
Anderson .Paak.
Foto: Israel Ramos

Så er der nyt om Anderson .Paaks ‘Ventura’-album. Han har delt et funky appetizer-nummer, ‘King James’, og samtidig får vi tracklisten til albummet, der blandt andet gæstes af Outkast-rapperen André 3000 og den afdøde hiphopsanger Nate Dogg.

Den 11 numre lange trackliste byder desuden på features fra Smokey Robinson, Lalah Hathaway, Jazmine Sullivan, Sonyae Elise og Brandy.

‘Ventura’ blev annonceret tilbage i februar og udkommer 12. april, men ifølge .Paak blev det faktisk optaget samtidig med ‘Oxnard’, som udkom november sidste år. I stedet for albummet ‘Oxnard, Ventura’ endte det med to separate udgivelser, da numrene hobede sig op.

Anderson .Paak gæstede for nyligt Royal Arena på sin ‘Andy’s Beach Club World Tour’, der slutter her i marts. Allerede til maj skal han ud igen, når han i support for ‘Ventura’ tager på ‘Best Teef in the Game Tour’. En turné, der gæstes af Thundercat, Mac DeMarco, Earl Sweatshirt, Noname og Jessey Reyez, men som indtil videre ikke har en dansk dato på programmet.

Anderson .Paak ‘Ventura’ trackliste:
1.’ Come Home’ feat. André 3000
2. ‘Make It Better’ feat. Smokey Robinson
3. ‘Reachin’’ 2 Much feat. Lalah Hathaway
4. ‘Winners Circle’
5. ‘Good Heels’ feat. Jazmine Sullivan
6. ‘Yada Yada’
7. ‘King James’
8. ‘Chosen One’ feat. Sonyae Elise
9. ‘Jet Black’ feat. Brandy
10. ‘Twilight’
11. ‘What Can We Do?’ feat. Nate Dogg