Cardi B indrømmer at have drugget og røvet mænd, da hun var stripper

Cardi B indrømmer at have drugget og røvet mænd, da hun var stripper
Cardi B.
Foto: Jamie McCarthy/Getty Images for Airbnb

Cardi B er kommet i seriøst stormvejr på de sociale medier efter et Instagram-stream, hvor hun indrømmede, at hun har lokket mænd med sex, bedøvet dem med stoffer og berøvet dem. Det skete angiveligt, mens hun arbejdede som stripper.

Afsløringen kom midt i et rant, hvor rapperen forsøgte at afmontere kritikere, der påstår, at hun ikke fortjener sin succes, ved at nævne alle de ting, hun måtte gøre for at opnå den.

Det er allerede kendt, at Cardi B i en periode var stripper, men på streamen afslørede hun, at hun i den periode ville lokke mænd til hoteller med løfter om sex for så at bedøve og berøve dem: »’Oh yeah, you wanna fuck me? Yeah yeah yeah, let’s go back to this hotel’. And I drugged niggas up and I robbed them. That’s what I used to do. Nothing was muthafuckin’ handed to me, my nigga. Nothing!«.

Det har imidlertid ikke imponeret nogen, tværtimod. Folk er nemlig rasende over Cardis indrømmelser, og hun sammenlignes med den overgrebsanklagede R. Kelly med hashtagget #SurvivingCardiB, der lige nu trender på Twitter, ligesom der drages paralleller til Bill Cosby.

Mange tweets mener, at der hersker en dobbeltmoral – altså, at hvis en mand indrømmede selvsamme overgreb mod kvinder, ville det straks få meget alvorlige konsekvenser, hvilket nogle frygter ikke kommer til at ske i samme grad for Cardi B.

Læs også: Cardi B lander sin første filmrolle i ny stripperfilm med Jennifer Lopez

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold