Cardi B taler ud om at have drugget og røvet mænd: »Jeg gjorde, hvad jeg gjorde, for at overleve«

Cardi B taler ud om at have drugget og røvet mænd: »Jeg gjorde, hvad jeg gjorde, for at overleve«
Cardi B.
Foto: Rich Fury/Getty Images

»I drugged niggas up and I robbed them«, lød det fra Cardi B om sin fortid som stripper i en tre år gammel live-video, der forleden dukkede op til overfladen. En indrømmelse, der naturligvis har fået hele internettet til at koge over af vrede mod rapperen.

Først reagerede Cardi B med et par Twitter-updates, i hvilke hun blandt andet skrev, at hun skriver, hun »aldrig påstår, hun er en engel«, men altid har været en »street bitch«. Nu har Cardi dog alligevel set et behov for at forklare sig yderligere, hvilket blev til et længere skriv via Instagram.

Cardi forklarer her, at hun gjorde, som hun gjorde, fordi hun følte, hun var nødt til det for at kunne klare sig, og at hun er bevidst om, at hverken hun eller hendes fortid er perfekt. Hun sætter desuden spørgsmålstegn ved retfærdigheden i at skulle lægges for had for sin fortid i en hiphop-kultur spækket med rappere, der »glorificerer mord, vold, stoffer og røverier«.

Cardi skriver blandt andet: »Jeg er en del af en hiphop-kultur, hvor du kan tale om, hvor du kommer fra; tale om de forkerte ting, du har gjort for at nå dertil. Der er rappere, der glorificerer mord, vold, stoffer og røverier. Kriminalitet, de følte, de var nødt til at begå for at kunne overleve. Jeg har aldrig glorificeret de ting, jeg bragte op i live (videoen, red.), jeg har aldrig lagt de ting ind i min musik, for jeg er ikke stolt af det, og jeg føler et ansvar for ikke at glorificere det.

Jeg gjorde de ting, jeg gjorde, på det tidspunkt, fordi jeg havde meget begrænsede muligheder. Jeg var velsignet, at jeg har kunnet hæve mig over det, som så mange kvinder har ikke kunnet. Uanset om det var dårlige valg på daværende tidspunkt, gjorde jeg, hvad jeg gjorde, for at kunne overleve. Mændene, jeg talte om i min live, var mænd, jeg datede, som jeg kom sammen med, mænd, der bevidste, villige og opmærksomme. Jeg har en fortid, jeg ikke kan ændre, det har vi alle«.

Læs også: Cardi B lander sin første filmrolle i ny stripperfilm med Jennifer Lopez

 

Vis dette opslag på Instagram

 

All I can do now is be a better me for myself my family and my future.

Et opslag delt af CARDIVENOM (@iamcardib) den

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold