Forvrænget hiphopklassiker: Nu kan du høre den fulde version af ‘Us’-trailerens creepy ‘I Got 5 On It’

Forvrænget hiphopklassiker: Nu kan du høre den fulde version af ‘Us’-trailerens creepy ‘I Got 5 On It’
'Us'.

Den første trailer til Jordan Peeles horrorfilm ‘Us’ udmærkede sig især ved dens brug af musik – mere bestemt hiphopduoen Luniz’ klassiker ‘I Got 5 On It’ fra 1995. Traileren gør nemlig brug af et ret så genialt remix, som gør den egentlig allerede lidt urovækkende melodi meget urovækkende.

Siden da har der været efterspørgsel på en fuld version af det uventede match, og nu er ‘I Got 5 On It’ kommet i et såkaldt ‘Tethered Mix’ fra soundtracket til ‘Us’, som er blevet udgivet i sin helhed i dag.

I traileren starter det hele hyggeligt og idyllisk med, at familien Wilson er på køretur, og sangen kommer på i radioen – alle synger med. Og her er der indtil videre tale om den helt regulære version, vi kender.

Men i takt med, at traileren afslører, at familien jagtes af en flok creepy kloner af dem selv, glider musikken over i en horror-version a f’I Got 5 On It’. Alle instrumenter skæres fra bortset fra strygermelodien, der runger mod en baggrund af creepy lydeffekter.

Læs også: Det skal du se i biografen i marts: To af årets mest ventede danske film, ‘Get Out’-opfølger og tudegaranti med store ører

Sponsoreret indhold
Til alle, der arbejder hårdt, længe og overalt
… eller som bare gerne vil have en tynd, let, kraftfuld og hamrende elegant computer. Læs mere om ASUS ZenBook S13 her.
ASUS