Glastonbury-plakaten bringer nye potentielle headlinere i spil til de danske festivaler

Glastonbury-plakaten bringer nye potentielle headlinere i spil til de danske festivaler
Miley Cyrus.
Foto: Amy Sussman/Getty Images

Glastonbury i England er en gigantisk festival med omkring 175.000 gæster. Sådan en festival kræver et potent (og stort) lineup, og i dag er plakaten så blevet sluppet løs.

Årets udgave af Glastonbury foregår 26.-30. juni, og plakaten er derfor også relevant, hvis man kigger med danske øjne. Ingen af de store danske festivaler har endnu annonceret, at årets lineup er komplet, så der er altså stadig plads til en headliner eller to på tværs af linjen.

Ud fra turnéplaner har vi tidligere spået om, hvilke navne der stadig var aktuelle som mulige headlinere i Danmark, men Glastonbury-plakaten bringer nogle nye kunstnere i spil.

For det første Miley Curys, som hermed har annonceret sin hidtil eneste europæiske festivalkoncert i juni (hun spiller også til et BBC-arrangement i maj). Mon ikke hun gerne vil spille mere end ‘bare’ Glastonbury, hvis hun tager turen til Europa?

Det samme hælder Janet Jackson, hvor Glastonbury også indtil videre er hendes eneste koncert i Europa til sommer. Og så er der Kylie Minogue, som mest optræder på spillesteder, men også har et par enkelte festivaler på programmet – nu også Glastonbury.

The Killers optræden i England er ligeledes deres eneste annoncerede show i Europa til sommer.

Hertil indeholder Glastonbury-plakaten (som endnu ikke er helt fuldendt) også flere navne, som i forvejen var på vores radar, men som vi stadig håber svinger forbi det danske festivallandskab – blandt andet Janelle Monáe, Stormzy og Vampire Weekend.

Læs også: 10 potentielle hovednavne, der stadig har tid i kalenderen til de danske festivaler

Sponsoreret indhold
Til alle, der arbejder hårdt, længe og overalt
… eller som bare gerne vil have en tynd, let, kraftfuld og hamrende elegant computer. Læs mere om ASUS ZenBook S13 her.
ASUS