Roskilde Festival flytter rundt på tre scener

Roskilde Festival flytter rundt på tre scener
Roskilde Festival. (Foto: Andreas Holm/Soundvenue)

I slutningen af 2018 blev der offentliggjort planer om at rykke de to scener Avalon og Apollo, men dengang var flytteplanerne stadig i afklaringsfasen.

I et interview med Roskildenyt har Roskilde Festivals programchef, Anders Wahrén, nu bekræftet flytteplanerne, som omfatter tre scener: Apollo, Avalon og Countdown.

»Countdown kommer til at ligge i det nye Central Park-område, som vi tror får et virkelig godt samspil med det øvrige liv på festivalpladsen. Apollo rykker mod nord til den gamle Avalon-placering og får samtidigt en visuel overhaling. Og sidst men ikke mindst er der Avalon, der for første gang nogensinde kommer til at byde på musik i det nordøstlige hjørne af pladsen«, siger Anders Wahrén.

Det vides endnu ikke, hvor det nye område Central Park rent faktisk kommer til at ligge, men Apollo rykker altså væk fra campingindgangen og hen på den gamle Avalon-plads. Avalon rykker så nordøst på, hvilket vil sige, at scenen kommer til at ligge der, hvor noget af Mediebyen tidligere har optaget plads. Rent praktisk kommer det vel til at betyde omme bag Gloria et sted.

Mon Avalon kommer til at ligge i sit eget hjørne? Eller som et led på den vandresti, der leder folk fra Orange Scene over til Arena? Tiden vil vise, hvordan Dyrskuepladsen er indrettet i 2019.

Musikken er dog (mestendels) på plads. Tidligere på ugen afslørede Roskilde Festival årets plakat og 56 nye musiknavne.

Læs også: Roskilde-plakaten vinder på x-faktor – og ikke den slags, man finder i talentshows

Læs også: Roskilde Festival: Årets hiphopprogram har præcis det, der manglede i 2018

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af