Schoolboy Q spoofer Elon Musk i ny musikvideo til ‘Numb Numb Juice’

Det så med al sandsynlighed ud til, at vi ville få noget nyt materiale fra Schoolboy Q, da han forleden lagde en teaser op på Instagram – i går fik vi så ‘Numb Numb Juice’, og nu er der minsandten også kommet en musikvideo til nummeret.

Og det er en video, der byder på en del forskellige indtryk – fra Schoolboy Q, der cruiser i en bil ved siden af et klip af en atombombe, til selvsamme, der fester i gul badekåbe i et dyrt mansion. Og så er der en sjov reference til det kendte klip, hvor Tesla-opfinderen Elon Musk ryger pot som gæst i podcasten Joe Rogan Experience. En episode der som bekendt blev et ret stort meme.

L.A.-rapperen har ikke udgivet et helt album siden 2016’s ‘Blank Face LP’, der kom ud til stor kritiker- og fanros. Men mon ikke, vi kan forvente at se mere fra ham snart?

Læs også: Schoolboy Q er tilbage med sin første single siden 2016 – hør ‘Numb Numb Juice’

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold