Spoiler alert: Det kan du forvente til Anderson .Paak i Royal Arena

Det storsmilende multitalent besøger på torsdag Danmark for første gang siden sidste års fænomenale Roskilde-koncert. Denne gang rammer han Royal Arena med et nyt album, ’Oxnard’, i bagagen. Så hvad kan vi forvente?
Spoiler alert: Det kan du forvente til Anderson .Paak i Royal Arena
Anderson .Paak. (Foto: Alexandre Schneider/Getty Images)

Anderson .Paaks ’Andy’s Beach Club World Tour’ har været rundt i Nordamerika, og efter en kort pause genoptages den nu i Europa med start i Skandinavien. Og som om .Paak ikke har gang i nok, har han allerede, midt i denne turné, annonceret et nyt album og en ny turné.

Da Anderson .Paak sidste år lukkede Roskilde Festivals Arena-scene med et brag, var det med et set domineret af tracks fra succesen ’Malibu’. Men med ’Oxnard’, der udkom i november, rejser spørgsmålet sig: Vil han primært holde sig til numre fra dét album, eller dykker han længere ned i bagkataloget?

Vi har lavet lidt detektivarbejde for at finde ud af, hvad du kan forvente til koncerten i Royal Arena 7. marts – men undgå at læse videre, hvis du gerne vil overraskes.

Sceneshowet

Baseret på anmeldelser, videoer og billeder fra den netop afsluttede nordamerikanske del af ’Andy’s Beach Club World Tour’, virker det umiddelbart til, at Anderson .Paak holder sceneshowet på et moderat niveau. Dermed ikke sagt, at det er helt spartansk, men vi er ikke ude i en spektakulær, teknisk kraftpræstation.

Det positive ved dét er selvfølgelig, at vi nok ikke ser riots ude foran Royal Arena, fordi han må aflyse en halv time før på grund af tekniske problemer, som det for nyligt var tilfældet på Travis Scotts ’Astroworld’-turné.

Men altså, det virker til, at sceneshowet mest arbejder i brug af lys og farver, grafik projekteret op på scenegardinet bagved og så noget røg, ild og konfetti for ekstra effekt. Til gengæld fylder orkesteret The Free Nationals jo godt ud på scenen, og med .Paaks energi bliver det nok ikke kedeligt at se på.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Da turneen besøgte Toronto 26. februar, skrev Spill Magazine: »Han startede sit set bag et semitransparent scenegardin. Røde lys projekterede ham op på gardinet, før han dykkede ind i nyt materiale som ’Bubblin’ og ’Who R U’«.

Toronto Now skrev endvidere, at .Paak »performede foran en baggrund af blåt lys, der lignede bølger, der skyller op på stranden«, da han lukkede showet med Mac Miller-samarbejdet ’Dang!’.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Setlisten

Vi var ikke helt blæst væk af ’Oxnard’, men med det sagt vil det selvfølgelig være helt forventeligt, at .Paak kommer til at fyre en del numre fra det album af.

Det tyder dog på, at fokus ikke kun er på at promovere .Paaks nyeste album – i hvert fald hvis vi kigger på hans seneste koncerter i USA. Her har publikum nemlig fået et rimelig alsidigt set, hvor der også er kærlighed til kunstnerens andre udgivelser.

De seneste gange, Anderson .Paak er gået på scenen med The Free Nationals, har han spillet 21 numre i alt: Otte fra ’Oxnard’, seks fra ’Malibu’ og så et par tracks fra debutpladen ’Venice’ samt lidt covers og andet (for eksempel den Grammy-vindende standalone-single ’Bubblin’ fra sidste år).

Altså er lidt over en tredjedel af setlisten dedikeret til det nye album, men koncertens længde taget i betragtning er der også sat rigeligt tid af til det øvrige bagkatalog – især fan- og kritikerfavoritten ’Malibu’, hvilket nok er et forventeligt valg.

Setliste 23. februar i Orpheum Theatre, Boston:
1. ‘The Chase’
2. ‘Who R U?’
3. ‘Bubblin”
4. ‘Milk n’ Honey’
5. ‘Glowed Up’ (Kaytranada-cover)
6. ‘6 Summers’
7. ‘Saviers Road’
8. ‘Smile/Petty’ (kun ‘Smile’)
9. ‘Heart Don’t Stand a Chance’
10. ‘Beauty & Essex’ (kun The Free Nationals)
11. ‘Anywhere’
12. ‘Might Be’
13. ‘The Waters’
14. ‘Trippy’
15. ‘Put Me Thru’
16. ‘Suede’
17. ‘Come Down’
18. ‘Tints’ (med Tayla Parx)

Ekstranumre:
19. ‘Am I Wrong’
20. ‘Lite Weight’
21. ‘Dang!’ (Mac Miller-cover)

Læs guide: Her er 12 koncerter, du skal opleve i marts

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af