Taylor Swift deler ud af sin visdom: Her er 30 ting, popstjernen har lært, før hun blev 30

Taylor Swift deler ud af sin visdom: Her er 30 ting, popstjernen har lært, før hun blev 30
Taylor Swift.
Foto: Jason Merritt/Getty Images

Det er en stor ting at blive 30 år, selv for en popstjerne som Taylor Swift. Det er godt nok først den 13. december, at sangeren runder det skarpe hjørne, men hun forbereder sig allerede nu. Swift har nemlig fortalt Elle om 30 livslektioner, hun har lært, før hun blev 30.

Nogle af punkterne er relativt åbenlyse, hvilket dog ikke gør dem mindre sande. Taylor Swift vil for eksempel ikke lade støjen fra sociale medier påvirke sig, hun har indset, at det er okay at fejle, og så forklarer hun, at man ikke altid kan være sød mod alle.

Sidstnævne lektion får i øvrigt denne lille hentydning til Swifts store beef med Kim Kardahsian og Kanye West, der førte til, at Swift blev kaldt ‘slange’ af Twitter: »Be like a snake – only bite if someone steps on you«.

Derudover bevæger hendes liste sig fra det frygtløst banale til det mere personlige. Hun forklarer, at man kan ændre humøret totalt ved at skifte hårstil, men skriver samtidig også om, hvordan det var at håndtere, at begge hendes forældre fik kræft. Så funderer hun lidt over, hvordan man skal være bedre ved sin hud, samtidig med at hun filosoferer over, hvad der sker, når man bliver »cancelled« på Twitter. Og så får vi også at vide, hvor Taylor Swift står i #metoo-kontekst: »Det er min holdning, at i sager om seksuelle overgreb, tror jeg på offeret«, lyder punkt 13 på listen.

Nogle af punkterne er pænt overfladiske, mens andre giver et indblik i, hvad Taylor Swift rent faktisk tænker om tingenes tilstand. Det i sig selv er ret specielt, for popstjernen er jo kendt for yderst sjældent at give interviews.

Se hele listen hos Elle HER.

Læs også: Den er god nok: Taylor Swift bliver transporteret rundt i megakuffert for at undgå paparazzi

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold