Ude nu: Her er ugens fem vigtigste nye album

Ude nu: Her er ugens fem vigtigste nye album
Sigrid.
Hver fredag guider vi til de mest spændende udgivelser fra musikkens verden – denne uge med blandt andet Sigrid, Stella Donnelly og Dave.

1. Sigrid ‘Sucker Punch’

Norske Sigrid har ramt plet med popsingler som ’Don’t Kill My Vibe’ og ’Strangers’, som har hittet internationalt med millioner af streams. Hendes popmusik er klassisk, men moderne, og så kan hun virkelig finde ud af at skrive hooks. Vi har ventet længe på debutalbummet.

Hør albummet via Spotify HER og Apple Music HER.

2. Stella Donnelly ‘Beware of the Dogs’

Den Roskilde-aktuelle folksanger Stella Donnelly er en, du skal holde øje med. Den unge australier har virkelig noget på hjerte, og den nærmest hyggelige akustiske underlægning på singlen ’Boys Will Be Boys’ står i kontrast til den stærke tekst, som behandler voldtægt og chikanekultur.

Læs vores anmeldelse af albummet HER.

Hør albummet via Spotify HER og Apple Music HER.

3. Dave ‘Psychodrama’

Dave må siges at være en af de mest spændende UK-rappere lige nu, og hans nye single ‘Black’ har i hjemlandet skabt stor debat om den racisme, sorte briter møder i hverdagen. Nu er han klar med sit første studiealbum.

Hør albummet via Spotify HER og Apple Music HER.

4. Gesaffelstein ‘Hyperion’

Den franske dj og producer Gesaffelstein, der har samarbejdet med prominente navne som Kanye West, The Weeknd og Pharrell Williams, er endelig klar med efterfølgeren til 2013-debuten ’Aleph’. Tjek ’Blast Off’ med netop Pharell Williams.

Hør albummet via Spotify HER og Apple Music HER.

5. Juice WRLD ‘Deathrace for Love’

Den 20-årige emorapper slog sidste år igennem med ’Lucid Dreams’ fra debutalbummet ’Goodbye & Good Riddance’ og turnerer i øjeblikket med selveste Nicki Minaj – de to besøgte for nyligt Royal Arena. Efter en (mindre vellykket) fællesindsats med Future, er han nu klar med sit andet soloalbum.

Hør albummet via Spotify HER og Apple Music HER.

Det er en virkelig pakket uge, så vil du være helt up to date, skal du også høre:
Dido ‘Still On My Mind’
Foals ‘Everything Not Saved Will Be Lost’
Loveshop ‘Brænder boksen med smukke ting’
Sasami ‘Sasami’
Vasco ‘Tender Luv’

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold