Vrede Nicki Minaj-fans råber »Cardi B, Cardi B!« efter koncertaflysning

Vrede Nicki Minaj-fans råber »Cardi B, Cardi B!« efter koncertaflysning
Nicki Minaj.
Foto: Leon Bennett/Getty Images

Nicki Minaj er i øjeblikket på europaturné sammen med Juice WRLD, og det går ikke helt som smurt. Udover et halvskidt show i Royal Arena har de måtte aflyse to shows på grund af tekniske problemer – først i Bratislava og nu senest i lørdags i Bordeaux. Og de franske fans tog det ikke pænt.

De mange Minaj-fans stod klar i Arkea Arena, da koncerten med kort varsel blev aflyst, og skuffelsen blev hurtig til trodsig vrede. Nogle fans begyndte nemlig i protest at hylde rapperens største rival lige nu, Cardi B, ved at råbe hendes navn igen og igen, som man kan høre i videoen her:

Nicki Minaj var hurtigt ude med en Instagram-video, hvor hun beklager og forklarer den pludselige aflysning. I videoen siger rapperen, med en cigar i munden, at der i bygningen simpelthen ikke var nok strøm til at understøtte hendes sceneshow:

»De her to byer, der havde tekniske problemer, er byer, jeg aldrig har optrådt i, og vi forsøgte at tilføje dem, men de havde bare ikke strømmen i bygningen til at muliggøre mit show. Og det fortalte de os først tre timer inden showet, i stedet for ved lydtjek, hvor de sagde, det var fint«.

Hvis det er tilfældet, er det svært at lægge skylden på Nicki Minaj, men samtidig er fansenes frustrationer forståelige.

Superstjernernes store sceneshows har virkelig haft en pris i år med Minajs nu to aflysninger i Europa samt Travis Scott, der udløste deciderede optøjer ved at aflyse en koncert med en halv times varsel i februar, også på grund af tekniske problemer.

Læs anmeldelse: Nicki Minaj var fantastisk i 30 minutter – så begyndte alt at gå galt i Royal Arena

 

Vis dette opslag på Instagram

 

????♥️

Et opslag delt af Barbie® (@nickiminaj) den

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold