Diplo er gået country – hør den nye single ‘So Long’

Diplo er gået country – hør den nye single ‘So Long’
Thomas Wesley aka. Diplo.

Diplo er blevet en af verdens største producere ved at være flersidig og ved at være god til at spotte de nyeste trends. Hans seneste solodugivelser har dyrket hiphop, hans Major Lazer-projekt skabte kæmpehits ud af dancehall, og som producer har han blandt andet forvandlet EDM til lettilgængelig pop.

Nu har den altid opmærksomme producer kastet sig over en genre, der har noget af en renæssance disse år: Country. Popstjerner som Justin Timberlake, Miley Cyrus og Lady Gaga har leget lidt med genren de seneste år, men det er den helt unge rapper Lil Nas X, der har ramt tidens nerve helt perfekt med country trap-tracket ‘Old Town Road’.

Diplo tager dog ikke hiphopvejen på sit nye nummer ‘So Long’, der er udgivet under navnet Thomas Wesley (Diplos to fornavne), og som gæstes af sangeren Cam. Der er snarere tale om en sammensmeltning af pop og country tilsat nogle af de post-EDM-drop, som Diplo er verdensmester i.

Det ville ikke overraske os, hvis den her sang kom til at blive hængende i lang tid. Og selv, hvis den ikke gør, så er der mere på vej: Diplo skulle vist planlægge at udgive en række samarbejder med countryartister.

Læs anmeldelse: Labrinth, Sia og Diplo skaber et gennemført popunivers på debutalbummet som LSD

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold