Liss er endelig tilbage: Se musikvideoen til singlen ‘Talk To Me’

Det er hele tre år siden, at Liss udgav ep’en ‘First’, men nu er den københavnske kvartet endelig tilbage. Singlen ‘Talk To Me’ blev til under et ophold i Los Angeles og handler om seksualitet, forhold og op- og nedturene i et ungt voksenliv.

Den mådeholdende musikvideo er instrueret af Albert Hildebrand og følger forsangeren Søren Holm på nært hold. Nummeret har bandet, bestående af Holm, guitarist Vilhelm Strange, bassist Villads Tyrrestrup og trommeslager Tobias Laust, selv produceret.

‘Talk To Me’ er første single fra Liss’ kommende ep ‘Second’, der udkommer til juni. Bandet har løbende spillet nye numre live til sjældne koncerter, mens gruppemedlemmerne sideløbende har fået erfaringer som musikere og produktionshold for kunstnere som Nao, Mø, Soleima og Jada.

I sidste uge satte Liss ord på den lange pause, mens de også afslørede detaljer om den kommende ep på 6 numre, som bandet selv udgiver.

Læs også: Wonderfestiwall afslører 16 nye navne til årets program – bl.a. Suspekt og Phlake