Madonna annoncerer nyt album og nye identiteter i mystisk trailer: ’Madame X’

Madonna er tilbage, og hun barsler med et nyt album under titlen ’Madame X’. Nyheden blev offentliggjort i en dramatisk, lille trailer, hvor den ikoniske sangerinde forklarer idéen bag albummets titel.

»Madame X er en hemmelig agent (jeg er Madame X), der rejser verden rundt, ændrer identitet, kæmper for frihed og bringer lys til mørke steder,« lyder det fra Madonna i teaseren akkompagneret af nye toner, der kunne tænkes at gå igen på albummet, alt imens hun ændrer outfit og look fra det ene øjeblik til det andet.

Denne mystiske Madame X er alt fra mor, helgen og nonne til fange, luder og spion. Hvordan dette kommer til at tage sig ud på i pladeformat, må vi vente og se. Projektet har endnu ingen officiel udgivelsesdato.

‘Madame X’ bliver Madonnas første nye album siden 2015-udgivelsen ‘Rebel Heart’.

Sponsoreret indhold
Indrøm det. Du får ikke fikset din cykel.
Skift til et Swapfiets-abonnement og få en billig, lækker cykel, der er køreklar – hele tiden. Gå efter det blå forhjul, og læs mere her.
Swapfiets
Sponsoreret indhold