Netflix teaser ny Beyoncé-dokumentar: ‘Homecoming’

Netflix teaser ny Beyoncé-dokumentar: ‘Homecoming’
Beyoncé til Coachella 2018.
Foto: Larry Busacca/Getty Images for Coachella

Opdatering: Dokumentaren er nu blevet bekræftet og har tilmed fået en opsigtsvækkende trailer.


Beyoncé-fans verden over er lige nu oppe at køre over et Netflix-tweet, hvor det kraftigt antydes, at en ny Beyoncé-dokumentar med titlen ‘Homecoming’ er på vej til streamingplatformen med premiere 17. april.

Tweetet fra amerikansk Netflix’ består af et simpelt gult billede med titlen ‘Homecoming’ i store bogstaver og datoen nedenunder. Beyoncé-fans analyserede hurtigt tweetet, og meget spekuleres allerede om dokumentarfilmen, selv om hverken Netflix eller Beyoncé har udmeldt yderligere.

Noget kunne dog tyde på, at dokumentaren vil omhandle Beyoncés roste Coachella-optræden sidste år. I hvert fald minder den gule farve og skrifttypen om Beyoncés outfit til koncerten og det merchandise, hun solgte i den forbindelse, ligesom skrifttypen også kan findes på logoet for hendes ‘Beta Delta Kappa’-organisation. Og så skulle titlen ‘Homecoming’ hentyde til sangerens velgørenhed ‘Homecoming Scholars Award Program’.

Hvis datoen i tweetet holder, lander dokumentaren midt i dette års Coachella – altså om onsdagen mellem festivalens to weekender. Beyoncé måtte i 2017 aflyse sin optræden på festivalen grundet sin graviditet, men hendes optræden året efter på Coachella 2018 endte med at blive spektakulær. Den bød nemlig blandt andet på en lille Destiny’s Child-reunion, et marchorkester og gæster som Solange og husbonden Jay-Z.

Læs også: Beyoncé indgår samarbejde med Adidas – både selv og med Ivy Park

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold