Premiere: Selma Judith danser rundt blandt statuer i one-take-video til den nye single ‘Colder’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det er gået stærkt for Selma Judith. Hun har kun udgivet et par singler, men allerede fået masser af opmærksomhed og været på turné som opvarmning for Jada. Til sommer venter festivalerne, hvor den danske r’n’b-kunstner blandt andet skal forbi Spot, Musik i Lejet, Roskilde og Heartland.

Nu er Judith klar med sin nye single ‘Colder’, som lander sammen med en one-take-musikvideo, der er instrueret af Masha Koppel og optaget på Den Kgl. Afstøbningssamling. Omgivelserne tilføjer en nærmest stoisk ro til det melodiske bagtæppe, mens hovedpersonen synger og danser sig gennem samlingens endeløse rækker af statuer og buster.

»Det virker som om, at vi bliver koldere med alderen. Det er en overlevelsesmekanisme at blive kold, og den er yderst praktisk. Den hjælper os med at holde visse hændelser på afstand, og skåner os dermed for en vis procentdel smerte. Man kan sige, at vores evne til at adskille os fra følelserne bliver større – vi svæver ligesom væk fra smerten. Det er egentlig det, sangen handler om, den påpeger en menneskelig tendens til at blive koldere med alderen, og den opfordrer til at være bevidst om dette; at vi svøber os i apati for at kunne holde varmen i en kold og sørgelig verden, og vi glemmer de andre der stadig fryser«, udtaler Selma Judith om sangen i en pressemeddelelse.

‘Colder’, gennembrudssinglen ‘Kind of Lonely’ samt en masse nye sange kan altså opleves på diverse festivaler, men også til Selma Judiths første officielle headliner-show, som finder sted i Lille Vega 18. oktober.

Læs også: Selma Judith skræller ‘Inner Thigh’ helt ned til den skinbarlige virkelighed

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af