Se højdepunkter fra Childish Gambinos vilde Coachella-koncert

Se højdepunkter fra Childish Gambinos vilde Coachella-koncert
Childish Gambino ved iHeartRadio Festival 2018.
Foto: Kevin Winter/Getty Images for iHeartMedia

Weekenden har stået i Donald Glovers tegn. I fredags lagde han hovedscene ned på Coachella som Childish Gambino med en koncert, der har fået strålende anmeldelser, og lørdag var han klar med sit filmprojekt med Rihanna, ‘Guava Island’.

Glover forsøgte tydeligvis at gå Beyoncé legendariske koncert ved Coachella i sidste år i bedene med sit 90 minutter lange sæt. Multikunstneren proklamerede, at der ikke var tale om en egentlig koncert men »en oplevelse«, hvorfor han også bad koncertgængerne om at pakke telefonerne væk, så de kunne være tilstede i nuet.

Der var ingen gæstestjerner med på scenen. Glover klarede det hele selv med et solidt backing band, der både kom forbi megahittet ‘This Is America’, ‘Feels Like Summer’ og ældre numre fra Childish Gambino-kataloget som ‘Sober’ og ‘Redbone’.

Nåede du ikke at se Coachellas egen livestream via Youtube, kan du se et udvalg af højdepunkter fra koncerten herunder – fanget af publikum.

Sponsoreret indhold
Den danske musikundergrund bobler af talent
Et af de mest lovende navne er Søn, der leverer ambitiøs, skramlet rockpoesi. Få en forsmag med Pepsi Max her – og oplev dem til Lillefredag på torsdag i Tivoli.
Pepsi Max

Sponsoreret indhold
Læs mere hos HBO Nordic
Læs mere hos HBO Nordic
HBO NORDIC

Læs anmeldelse: Donald Glovers nye Childish Gambino-film er flot, farverig og flad

Sponsoreret indhold
Indrøm det. Du får ikke fikset din cykel.
Skift til et Swapfiets-abonnement og få en billig, lækker cykel, der er køreklar – hele tiden. Gå efter det blå forhjul, og læs mere her.
Swapfiets
Sponsoreret indhold
Ad Ad Ad