Se Nas og Jay-Z optræde med ‘The World is Yours’ på berømt natklub

Se Nas og Jay-Z optræde med ‘The World is Yours’ på berømt natklub
Nas og Jay-Z til Coachella 2014.
Foto: Frazer Harrison/Getty Images for Coachella

To af hiphoppens konger, der i den grad har en interessant fælles fortid, er Nas og Jay-Z. De to optrådte forleden sammen i forbindelse med genåbningen af den berømte natklub og spillested i New York, Webster Hall, og det er altså stadig fedt at se de to legender sammen, selv efter så mange år.

Via mobiloptagelser fra Twitter kan vi se, at Jay-Z debuterede en spritny freestyle foran publikum med referencer til den nyligt afdøde rapper Nipsey Hussle og hans arbejde med lokalsamfundet. Jay-Z bragte desuden Cam’ron ud på scenen til et nummer.

Derudover tilsluttede han sig Nas på ’Illmatic’-nummeret ’The World is Yours’, der som bekendt spillede en stor rolle, da de to i sin tid beefede. Det hele startede nemlig med, at Jay-Z samplede en linje fra netop det nummer: »I’m out for dead presidents to represent me«. Resten er historie.

Nas og Jay-Z er stadig ganske aktive, må man sige. Nas udgav sit 12. studiealbum sidste år, det korte ‘Nasir’, i samarbejde med Kanye West. Ligeledes slap Jay-Z albummet ‘Everything is Love’ med hustruen Beyoncé sidste år.

Læs også: Vi kårer: Nas’ fem bedste album – rangeret

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold