Se Wu-Tang Clan indtage Jimmy Fallons talkshow med ‘Triumph’

Der er i den grad stadig gang i Wu-Tang Clan: Snart rejser gruppen Europa tyndt med den store ‘Gods of Rap’-turné, der også rammer Danmark, og 10. maj har de også premiere på dokumentarserien ‘Wu-Tang Clan: Of Mics and Men’ på amerikanske Showtime.

For at promovere sidstnævnte indtog supergruppen i går Jimmy Fallons talkshow med lidt af et brag, da de spillede deres klassiske posse cut ‘Triumph’ fra 1997 foran et Wu-Tang-logo omgivet af flammer. Young Dirty Bastard gjorde desuden en fin indsats som substitut for sin afdøde far Ol’ Dirty Bastard.

Har man ikke allerede hapset en billet til ‘Gods of Rap’-turnéen, der rammer Royal Arena 21. maj, kan det heldigvis stadig nås, da der er få billetter tilbage. Her kan man udover Wu-Tang Clan også opleve de legendariske New York-grupper De La Soul og Public Enemy.

Læs også: De fem bedste Wu-Tang Clan-soloalbum – rangeret

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold