16 timer under nålen: Kendrick Lamar dækker gammelt ordsprog med ny tatovering

16 timer under nålen: Kendrick Lamar dækker gammelt ordsprog med ny tatovering
Kendrick Lamar. Den gamle tattovering anes på armen. (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Kendrick Lamar har i mange år gået rundt med ordene »Hustle like you broke« tatoveret på højre underarm, men måske i erkendelse af, at han ikke længere er i fare for at blive broke (og ej heller har brug for at hustle), har Compton-rapperen nu fået dækket tuschen.

Det afslører tatovøren bag det nye cover up, brasilianeren Davi Escobar, på sin Instagram-side, hvor han stolt poserer med Kendrick Lamar efter en »epic session« på 16 timer. Den fandt åbenbart sted 19. april i Los Angeles, men er først blevet delt nu.

Samme Instagram-post indeholder fotos af den nye tatovering, hvis man lige går et par billeder til højre. Det ser ud til at være et abstrakt design i monokrom med en masse fylde, så den gamle dækkes helt. Også albuen har fået en helt udfyldt cirkel i forlængelse af designet på underarmen. Det hele ligner, at det har gjort rigtig ondt.

Kendrick selv har ikke talt om den nye tusch eller diskuteret, hvorfor den gamle skulle dækkes. Måske er West Coast-ikonet simpelthen blevet for moden til en tatovering om the hustle?

Læs også: Tyler, the Creator scorer sit første nr. 1-album nogensinde – se hans reaktionsvideoer

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af