Anderson .Paak hiver Lil Nas X med på scenen til en countrytrap-afstikker

 

Vis dette opslag på Instagram

 

WITH A GOAT!!

Et opslag delt af Lil Nas X (@lilnasx) den

Lil Nas X fortsætter ufortrødent med at hitte ud over stepperne med countrytrap-bastarden ’Old Town Road’, fortsætter han ligeledes med at gæste prominente kollegers shows – lige fra John Mayer til Cardi B.

Seneste kunstner, der kunne nyde godt af et visit fra den unge country-trapper, er Anderson .Paak, da han i weekenden spillede til Boston’s Calling. Visittet blev fiffigt indledt af The Free National-keyboardspilleren, der gav sin egen funky version af den sjaskvåde Ginuwine-klassiker ’Pony’, hvorpå scenen overgik til lutter tunge beats og country-moves med .Paak bag trommerne.

Læs også: ‘Old Town Road’ har fået den episke, stjernespækkede video, sangen fortjener

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Ridin’ on a #lilnasx

Et opslag delt af Bren (@mizbrenn) den

 

Vis dette opslag på Instagram

 

@lilnasx stay focused bro! #bostoncalling2018

Et opslag delt af INDIE ANDY JONES (@anderson._paak) den

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold