Gilli annoncerer nyt album i sjældent videointerview: »Der er ikke en eneste sang, der lyder som ’C’est La Vie’«

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Danmarks største hiphopstjerne er også den mest tilbageholdende. For i takt med, at Gilli er blevet større og større, har han trukket sig mere og mere ud af rampelyset. Han giver næsten aldrig interviews og optræder yderst sjældent i medierne. Den seneste tid har der endda været forlydenheder om, at den sky rapstjerne er flyttet til Spanien. Så det er en mindre begivenhed, når Gilli en sjælden gang imellem giver et interview, som han har gjort nu hos Youtube-kanalen Uden Filter.

I det nye videointerview fortæller rapperen blandt andet om sit nye album, sine fremtidsplaner og spiller også en ikke-udgivet sang. Én af de mest interessante afsløringer falder, når Gilli annoncerer sit nye album.

»Jeg kommer med at album lige her snart«, fortæller rapperen og tilføjer: »Der er ikke en eneste sang, der lyder som ‘C’est La Vie’«. Det er alligevel noget af et stilskifte for manden, der jo trods alt har startet hele den lyd, der dominerer dansk hiphop lige nu.

Derudover konfronterer værterne også Gilli med rygterne om, at han er flyttet til Spanien. Det viser sig dog kun at være halvvejs sandt. Rapperen har lejet et hus i Spanien gennem længere tid, men er først nu ved at købe en fast bolig dernede.

Andre højdepunkter i det 15-minutter lange interview er starten, hvor Gilli annoncerer, at han ikke er rapper, men sanger. Plus der, hvor han besvarer enten/eller-spørgsmålet ‘kæreste/single’ med, at han helst vil være gift. Og så er det også ret underholdende, når han fortæller, at han har nok euro på sig i ‘All In-musikvideoen til, at han ikke behøver at lave musik de næste to-tre år.

Læs interview: Gilli, den modvillige rapstjerne

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af