Justin Bieber lancerer ny deodorant – vil du dufte af ‘Here + Now’?

Justin Bieber lancerer ny deodorant – vil du dufte af ‘Here + Now’?
Justin Bieber.
Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images

Det er blot et par uger siden, Justin Bieber (sammen med Ed Sheeran) følte sig utilpas til en fest på singlen ‘I Don’t Care’, men nu er der allerede nyt fra den canadiske popstjerne. Dog ikke i form af musik.

I stedet har Bieber annonceret en ny deodorant i samarbejde med det amerikanske mærke Schmidt’s Naturals. Det afslørede sangeren på Instagram med et flot billede, hvor han poserer som Jesus på korset i bar overkrop mod en dramatisk himmel.

Deoen har titlen ‘Here + Now’, og der ligger selvfølgelig en poetisk mening bag: »Here + Now har forskellige betydninger, men for mig er det om at være tilstede i det daglige liv«, forklarer Schmidt’s Naturals’ administrerende direktør Michael Cammarata i en pressemeddelelse.

Den nye Bieber-duft kommer på hylderne til efteråret. Schmidt’s Naturals har tidligere udgivet en deodorant i samarbejde med den engelske primatforsker Jane Goodall.

Læs også: Justin Bieber og Ed Sheeran har lavet et monster af et hit – men altså, gab…

 

Vis dette opslag på Instagram

 

ready for Here + Now… new collab coming this Fall with @schmidtsnaturals

Et opslag delt af Justin Bieber (@justinbieber) den

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold