Justin Bieber og Ed Sheeran laller foran en green screen i den skøre musikvideo til ‘I Don’t Care’

Det kan godt være, at Justin Bieber og Ed Sheeran keder sig bravt til en fest, de ikke har lyst til at være del af, i deres ligeså kedelige nye single ‘I Don’t Care’. Men i den nyudgivede musikvideo er der fuld fart over feltet.

I hvad der nok bedst beskrives som en stor meme-musikvideo, laller Justin Bieber og Ed Sheeran rundt foran en green screen, der transporterer dem rundt over hele verden. Her kan man blandt andet se en kentaur-udgave af Ed Sheeran det ene øjeblik, mens han det næste øjeblik skydiver. Eller Bieber og Sheeran omgivet af dansende vingummibamser. Jep, det er pænt underligt.

Sheeran og Bieber har generelt haft det sjovt i forbindelse med udgivelsen af ‘I Don’t Care’. Sheeran delte et meme af Bieber med flammende rødt hår, mens Bieber delte en akavet video af første gang makkerparret mødtes backstage. Musikvideoen til ‘I Don’t Care’ er dog uden tvivl højdepunktet.

Læs også: Justin Bieber og Ed Sheeran har lavet et monster af et hit – men altså, gab…

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold