New York dedikerer gadehjørne til Wu-Tang Clan

New York dedikerer gadehjørne til Wu-Tang Clan
Wu-Tang Clan.

New York har valgt at dedikere et lille gadehjørne i bydelen Staten Island til Wu-Tang Clan ved at navngive det ‘Wu-Tang Clan District’. Det sker i anerkendelse af den legendariske rapgruppe og dens bidrag til lokalsamfundet.

Skulle man have lyst til at besøge Wu-Tang Clan District til et obligatorisk fanbillede foran det nye skilt, skal man blot finde hjørnet mellem gaderne Vanderbilt Avenue og Targee Street.

Det nye navn blev afsløret ved en ceremoni i lørdags, og Ghostface Killah holdt en tale, som han senere lagde en bid af på Instagram:

»Det er som en drøm lige nu. At komme tilbage 25 år senere, og så har de navngivet et distrikt, en block, efter dit crew. Det er utroligt. (…) Jeg så aldrig den her dag komme. Jeg vidste, vi var nogle vilde mc’er, men jeg vidste ikke, de ville tage den så langt«, udtalte rapperen stolt.

Medlemmerne af Wu-Tang Clan voksede som bekendt op i Staten Island. Det er langt fra første gang, at rappere hædres på denne måde af deres lokalsamfund. Nyligt afdøde Nipsey Hussle har fået et kryds i South Los Angeles opkaldt efter sig, ligesom Linden Boulevard i Brooklyn er dedikeret til afdøde Phife Dawg fra A Tribe Called Quest.

Wu-Tang Clan er snart koncertaktuelle i Danmark, når de 21. maj spiller i Royal Arena sammen med De La Soul og Public Enemy på ‘Gods of Rap’-turneen.

Læs også: Se Wu-Tang Clan indtage Jimmy Fallons talkshow med ‘Triumph’

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

History !!!! #wutangforever #wutangclandistrict

Et opslag delt af Tony Starks – Wu Tang – (@realghostfacekillah) den

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af