Noah Carter charmerede bukserne af Spot Festival

Noah Carter charmerede bukserne af Spot Festival

Noah Carter er ikke kølig og kontrolleret som så mange andre rappere. Han viser sine følelser spontant, når han står på scenen. Og det er en af hans allerstørste styrker.

Sådan var det også på Spot Festival. For Nørrebro-rapperen blev synligt overrasket, da han trådte ind på scenen og så, at hele salen havde rejst sig op og var klar til en fest. Carter smilede fra øre til øre og indrømmede, han havde været nervøs for, at sidde ned-koncerten i Musikhusets Store Sal ville give showet en biograf-agtig stemning. Det var der virkelig ingen fare for: Alle, inklusive manden på scenen, var klar til fest.

Rapperens spontanitet kom til udtryk i hans umiddelbare scenetilstedeværelse, men også gennem en lidt slacker-agtig tilgang til koncertformatet. For selv om et stort lysshow antydede, at Noah Carter ville steppe sit sceneshow et niveau op, betragtede rapperen selv tydeligvis sin Spot-koncert som én stor hygge-session.

Han interagerede således meget med publikum, mens han midtvejs gennem koncerten spillede en håndfuld turn up-tracks som ’Team Litty’ og ’5000’ for så at gå over i uudgivne sange som den Hennedub-producerede ’Sexy Nigga’. Det hele var ret løst skruet sammen: Han spillede sange, som koncertgæsterne råbte til ham, og gik på et tidspunkt i stå, da han skulle rappe ’City of Sin’, så han måtte starte forfra.

Men det gjorde egentlig ikke så meget. For Noah Carter affærdigede det hele med et smil og et glimt i øjet. Hver gang noget gik lidt skævt, gav han publikum en hurtig bemærkning.

Og det var nok hans vilje til at tale til publikum og åbne sig selv op for salen, der endte med at charmere bukserne af Spot Festival. For Noah Carter var ikke fejlfri eller teknisk perfekt. Men han var menneskelig. Og det er måske hans største styrke overhovedet.


Kort sagt:
Noah Carters koncert på Spot Festival var en smule slacker-agtig: Han tog imod sangønsker fra publikum og måtte starte en enkelt sang forfra. Men det var netop dén spontanitet, der gjorde rapperen menneskelig, og som endte med at charmere bukserne af Spot Festival.

Læs anmeldelse: Bettes Spot Festival-koncert var enhver kunstners mareridt

Noah Carter. Koncert. Musikhuset, Store Sal.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af