Tyler, the Creator-single var oprindeligt skrevet til Justin Bieber, men blev afvist (også af Rihanna)

Tyler, the Creator-single var oprindeligt skrevet til Justin Bieber, men blev afvist (også af Rihanna)
Tyler, the Creator.

Tyler, the Creator spillede i går hele sit nye album ‘Igor’ til en koncert i Los Angeles, der blev livestreamet på Apple Music. Her delte han mellem sangene gavmildt ud af nogle sjove historier og detaljer om albummet og dets tilblivelse.

Førstesinglen ‘Earfquake’, afslørede han, var rent faktisk skrevet med Justin Bieber for øje. Den canadiske popstjerne afviste dog at bruge sangen, så Tyler, the Creator gik i stedet til Rihanna – som også sagde pænt nej tak. Så må man jo bare lave den selv.

Desuden fortalte rapperen et par andre røverhistorier, der giver lidt baggrund til flere af numrene på ‘Igor’. ‘I Think’, nummer to på albummet, opstod åbenbart på en smuttur til Italien med Solange og den gamle Odd Future-kollega Frank Ocean, og ‘Running Out of Time’ blev til i et studie, hvor Asap Ferg var midt i at indspille en sang. Og så skulle Tyler have haft en lang samtale med Kendrick Lamar om, at albummet handler om at føle.

Den livestreamede koncert skulle gerne ligge på Apple Music, men det ser pt. ikke ud til, at det er muligt at streame den i Danmark.

Læs også: Tyler, the Creators musikvideo til ‘Earfquake’ er virkelig mærkelig

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold