Ude nu: Her er ugens fire vigtigste nye album

Ude nu: Her er ugens fire vigtigste nye album
Denzel Curry.
Hver fredag guider vi til de mest spændende udgivelser fra musikkens verden – denne uge med blandt andet Denzel Curry og Skepta.

1. Denzel Curry ‘Zuu’

Roskilde-aktuelle Denzel Curry er endelig klar med efterfølgeren til sit spændende, kapitelopdelte tredje album ’Ta13oo’. Florida-rapperen har delt et par ret lovende singler såsom den ejendommelige familie-banger ’Ricky’, hvis video du kan se foroven.

Hør albummet på Spotify HER eller Apple Music HER.

2. Skepta ‘Ignorance Is Bliss’

Her er endnu en Roskilde-rapper, der udsender nyt materiale lige før årets festival, hvilket jo er perfekt timing. Grime-veteranen Skepta kræver ingen introduktion –  han skal med ’Ignorance Is Bliss’ forsøge at leve op til det anmelderroste og prisvindende ’Konnichiwa’ fra 2016.

Hør albummet på Spotify HER eller Apple Music HER.

3. Miley Cyrus ‘She Is Coming’

Rygterne havde svirret, og ganske rigtigt er der i dag udkommet en helt ny Miley Cyrus-ep, hvor hun blandt andet får besøg af Wu-Tang Clans Ghostface Killah og Swae Lee. Dette skulle være den første i en trilogi af ep’er, der udkommer i løbet af året.

Hør albummet på Spotify HER eller Apple Music HER.

4. Bedouine ‘Bird Songs of Killjoy’

Syrisk-armenske Azniv Korkeijan, aka Bedouine, har levet en omskiftelig tilværelse, men er endt i USA, hvor hun i 2017 udsendte sit flotte debutalbum. Singer/songwriteren laver underspillet, tilbagelænet folk, der giver mindelser om 70’erne, og nu er tiden altså kommet til album nummer to i diskografien.

Læs vores anmeldelse af albummet HER.

Hør albummet på Apple Music HER.

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold