Drake har åbenbart fået sit vanvittigt dyre privatfly helt gratis

Drake har åbenbart fået sit vanvittigt dyre privatfly helt gratis
Drake. (Foto: Michael Loccisano/Getty Images)

Tilbage i maj afslørede Drake, at han såmænd havde anskaffet sig sit eget kæmpestore privatfly – selvfølgelig kaldet Air Drake og med superstjernens OVO-logo på siden.

Drake viste stolt det luksuriøse transportmiddel frem i en længere video på Instagram, og her understregede han, at flyet altså ikke var lejet. Og det er også rigtigt nok, men til gengæld viser det sig, at han rent faktisk har fået det kvit og frit – nul dollars betalt. Det skriver TMZ.

Det canadiske flyselskab Cargojet skulle efter sigende have foræret det 200 millioner dollars dyre fly til Drake med den forhåbning, at omtalen på den lange bane vil tjene pengene ind igen. Det må man jo håbe. Og som man kan se på et billede hos TMZ, så er der også et Cargojet-logo på flyet. Mon Drake ville have beholdt det, hvis han ene og alene havde rettighederne til at udsmykke sit fly?

Selv om man skulle tro, at Drake da selv må have penge nok til at købe sit eget privatfly, så tjente den canadiske artist rent faktisk ‘kun’ 47 millioner dollars sidste år. Fire-fem års opsparing havde altså været nødvendigt, hvis da ikke Cargojet venligt var trådt til med den store tegnebog.

Læs også: Drake kanaliserede Tupac-look fra ‘Above the Rim’, da Toronto spillede sig i NBA-finalen

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af