En ukendt dansker har været med til at skrive og producere Drakes nye single

En ukendt dansker har været med til at skrive og producere Drakes nye single
Drake.
Foto: Vaughn Ridley/Getty Images

I 2018 udgav Drake sit storsælgende dobbeltalbum ‘Scorpion’, men i år har han taget det mere stille og roligt på musikfronten. I stedet har han haft tid til at indvie sit nye, gigantiske privatfly og se basket. Rigtig meget basket.

De seneste uger er Drakes (over-)entusiastiske engagement som fan af Toronto Raptors blevet lidt af et meme, og det peakede i sidste uge, hvor holdet fra rapperens hjemby vandt NBA-pokalen for første gang nogensinde. Det fejrede den canadiske superstjerne så ved at udgive de to sange ‘Omertà’ og ‘Money In the Grave’ over weekenden.

Især sidstnævnte er en rimelig tung banger, der endda har Rick Ross som gæst. Men ikke nok med det: Sangen har en stort set ukendt dansker krediteret som co-writer og co-producer. Hos Spotify er en vis person nemlig krediteret under sangens forfattere som ‘Joergensen’, mens en af producerne går under navnet Asoteric.

Bag begge de navne gemmer sig danske Anton Kühl Jørgensen. Det kan man også bekræfte på producerens Instagram, hvor han har postet om sangens udgivelse – og han virker lige så overrasket over den vanvittige kreditering som alle os andre. »Det føles stadig ikke virkeligt«, skriver han blandt andet.

Det er ikke helt klart, hvordan den danske producer er kommet så tæt på verdens største nulevende rapstjerne. Men graver man lidt rundt på hans profil på Genius, kan man se, at han har arbejdet en del sammen med produceren Ljay Currie, der også har været med til at producere ‘Money In the Grave’. Måske den forbindelse har haft noget med det at gøre? Måske de bare har sendt et beat ind og været heldige? Vi ved det ikke, men prøver i øjeblikket at få fat på Jørgensen for at få historien.

Uanset hvad: Godt gået af den unge dansker.

Læs også: Internettet er overbevist om, at Drake disser Pusha T på ‘Omertà’

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold