NSFW: Splitternøgne Cardi B vælter sig i mord, kvinder og skandaler i vild video til ’Press’

For blot et par dage siden nægtede Cardi B sig skyldig i en række anklager om grov vold og overfald på to bartendere på en stripklub i New York i 2018. I dag fortsætter Cardi benægtelserne ved domstolen – denne gang i videoen til hendes seneste single ’Press’.

Den nye video følger den vilde rapstjerne, der lægger ud med at kysse en kvinde og skyde noget, der efter skrigene at dømme må være endnu en kvinde, for derpå at blive sat for en domstol. Cardi topper hele affæren af med at levere sine attitudetunge linjer iklædt intet andet end blodstænk blandt en række lige så splitternøgne kvinder, der slutteligt ligger livløse omkring Cardi. Som den store finale ryger Cardi bag tremmer – hvilket dog på ingen måde sætter en stopper for hendes mordeskapader.

’Press’ lægger sig til ’Money’ og Bruno Mars-samarbejdet ’Please Me’ i rækken af de nye singler, der er landet efter Cardis debutalbum ’Invasion of Privacy’ fra sidste år.

Læs også: Cardi B er i topform til Roskilde – se bare her

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold