Se den effektbårne musikvideo til Ed Sheeran og Chance the Rappers ‘Cross Me’

Forud for udgivelsen af sit stjernespækkede album ‘No.6 Collaborations Project‘ har Ed Sheeran delt musikvideoen til ‘Cross Me’, der har Chance the rapper og PnB Rock som features. Og noget tyder på, at Sheeran er blevet særligt forelsket i 3D-animationer, motion capture-teknik og green screens.

Ligesom i den lollede musikvideo til albummets første single, ‘I Don’t Care’ med Justin Bieber, benytter ‘Cross Me’ sig nemlig af sprudlende computereffekter. Her kan man blandt andet se Chance the Rapper som figur i et ‘Tekken’-lignende spil og på toppen af skyskrabere.

Ed Sheerans album er ude 12. juli og byder desuden på features som Eminem, Cardi B, Bruno Mars, Travis Scott og Chris Stapleton.

Læs også: Justin Bieber og Ed Sheeran har lavet et monster af et hit – men altså, gab…

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold