Billie Eilish fælder dom over Avril Lavigne, goths og toiletbesøg i nyt video-interview

Det amerikanske musikmedie Pitchfork har de seneste par år inviteret musikere til i en række videointerviews at vurdere, hvilke fænomener her i verden, der er overvurderede, og hvilke, der er undervurderede. Seneste kunstner til at sætte sig til rette i den varme stol er Billie Eilish.

Billie Eilish får i den nye video til opgave at fælde dom over alt lige fra gallafester og toiletbesøg til goths og Avril Lavigne – sidstnævnte er (spoiler alert) ifølge Eilish dybt undervurderet, da hun er blandt den amerikanske sangerindes helt store idoler, der desuden tæller både Justin Bieber, Childish Gambino og Lana Del Rey.

Læs også: Billie Eilish tæmmede Tinderbox med døsig vokal og rowdy attitude

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold